Slyvų ir bananų džemas su cinamonu – tai ypatingas džemas, kuriame dera tropiniai ir rudeniški skoniai, sukuriantys šiltą ir aromatingą gardumyną. Prinokusios slyvos, sumaišytos su saldžiais, kremiškais bananais, suteikia džemui švelnią, tačiau turtingą tekstūrą ir skonį. Cinamonas prideda malonaus prieskonio šilumos, suteikdamas džemui išskirtinį aromatą ir žiemos jaukumo pojūtį. Šis džemas yra natūraliai saldus, su subtilia rūgštele ir gaiviu poskoniu, puikiai tinkantis tepti ant skrebučių, maišyti į jogurtą ar naudoti kepiniams.
Redakcijos komentaras - iš nurodytų ingredientų kiekio išvirs 7 stiklainiai uogienės (stiklainio dydis - 250 ml.).
Daugiau receptų kokį džemą išvirti galite
rasti čia.
Daugiau idėjų kur panaudoti slyvas galite
rasti čia.
Atsakinėjama į Komentarą