Snikerinis pyragas (kepu jau ne pirmą kartą ir tikrai ne paskutinį)

Ingredientai

    • norimo skonio sausainiai "Selga": 2 pakelių (naudoju šokoladinius)
    • pakepinti žemės riešutai: 100 gramų
    • sviestas: 50 gramų
    • šokoladas: 200 gramų (naudoju pienišką perpus su juoduoju)
    • šokoladinis riešutų kremas: 150 gramų
    • saldintas kondensuotas pienas: 1 skardinės
    • kokoso drožlės: 50 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sausainius susmulkiname iki trupinių (aš tai darau su blenderiu). Sausainius sumaišome su šokoladiniu kremu bei kondensuotu pienu.
  2. 2. Tuomet riešutus pakepiname bei susmulkiname. Sumaišome su ištirpintu sviestu. Susmulkiname šokoladą.
  3. 3. Tada kepimo skardą (aš naudoju 26x20 centimetrų dydžio) išklojame su kepimo popieriumi, sudedame sausainių masę bei išlyginame. Tolygiai ant sausainių paskleidžiame riešutų bei sviesto mišinį.
  4. 4. Po to užbarstome šokoladą bei kokoso drožles. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Lepinamės!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.

Atsiliepimai

Šokoladinis apelsinų pyragas su šilkiniu šokolado kremu
(5)
Biskvitinis, purus uogų pyragas
(9)
Sūrio pyragas su mangu
(5)