Sriuba su voveraitėmis ir ryžiais

2018-10-15 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Sriuba su voveraitėmis ir ryžiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keptuvėje su įkaitintu aliejumi arba ištirpintu sviestu apkepinkite susmulkintą svogūną bei supjaustytas plonais griežinėliais morkas. Kepikite, kol daržovės suminkštės.
  2. 2. Tuomet į puodą sudėkite nedideliais kubeliais supjaustytas bulves, kepintas daržoves bei nuvalytus grybus, užpilkite sultiniu ir verdame, kol bulvės beveik išvirs.
  3. 3. Tada sudėkite ryžius bei virkite, kol išverda. Po to supilkite grietinėlę, suberkite susmulkintus krapus, druską bei pipirus, šiek tiek pakaitinkite ir išjunkite viryklę. Patiekite ir mėgaukitės!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.

Atsakinėjama į Komentarą

Kopūstų sriuba (kopūstienė)
(16)
Miso sriuba su tofu
(2)
Aromatinga antienos sriuba su kokosų pienu ir raudonuoju kariu
(1)
Burokėlių lapų sriuba su mėsos kukuliais
(2)
Skani žuvienė iš karpio galvos
(3)
Pavasarinė žolių sriuba
(1)