2. Tada įmušame kiaušinį, supilame vyną ir užminkome tešlą.
3. Suformuojame rutulį, suvyniojame jį į maistinę plėvelę ir suplojame tarsi paplotį. Padedame maždaug 60 minučių pabūti šaltai.
4. Įdaras: Nulupame obuolius, pašaliname sėklas ir supjaustome juos į 4 dalis.
5. Tada sviestą ištirpiname kepimo formoje ir suberiame cukrų.
6. Sudedame į sviestą obuolių ketvirčius, glotniai prispaudžiant vieną prie kito ir pakepiname ant stiprios ugnies taip, kad jie pasidengtų karamele, susidariusia iš sviesto bei cukraus.
7. Po to iš tešlos iškočiojame blyną ir uždedame jį ant obuolių taip, kad jie visi būtų uždengti.
8. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.
9. Pašauname pyragą ir kepame maždaug pusvalandį, kol tešla gražiai pagelsta.
10. Iškeptą pyragą išverčiame ant lėkštės obuoliais į viršų. Skanus tiek karštas, tiek jau atvėsęs. Pasilepinkite!
11. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.