Traški vištiena prie alaus

Ingredientai

    • 250 gramų vištienos krūtinėlės;
    • 1 kiaušinio;
    • 2-3 saujų dribsnių (“Cornflakes” ar kažko panašaus);
    • prieskonių (naudojau prieskonius vištienai, penkių pipirų mišinį ir maltą saldžią papriką);
    • aliejaus kepimui;

    Recepto paruošimas

  1. 1. Vištieną supjaustome, apibarstome prieskoniais, apvoliojame kiaušinio plakiny bei dribsniuose (juos prieš tai dar reikia pasmulkinti) ir metame į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
  2. 2. Pastebėjimas: Nuotraukoje – Salsos padažas, bet tiks ir kuris kitas pagal skonį.

Atsiliepimai

Vilma Kriaučiūnienė

Gaminom:) Labai patiko ir man ir vyrui ši vištiena :)
Atsakyti
Nachos su plėšyta kiauliena
(1)
Sūrio spurgos su jalapenu
(10)
Vyriškas gimtadienio tortas
(2)