Įvairiausi wok’ai - tikriausiai pats mėgstamiausias mano maistas tais atvejais, kai norisi pavalgyti skaniai, greitai ir sočiai (ir tuo pačiu nesunkiai!). Su šio tipo patiekalais vietos eksperimentams galima surasti labai daug. Jeigu tik yra noro, pakeičiant padažus, daržoves, mėsą ir makaronų arba ryžių pagrindus, galite niekada nevalgyti tokio pačio wok‘o 2 kartus. Vis gi, kai kurie jų taip nusiseka, kad nugula į firminių receptų skrynią ir yra ruošiami dar ir dar.
Šitaip nutiko ir su šiais udon makaronais su vištiena ir shimeji grybais. Patiekale tiesiog stebuklingai sudera grybų ir morkų traškumas bei švelni vištiena su burnoje tirpstančiais makaronais. Sūriai saldus padažas turi šiek tiek aštrumo, bet tik vos vos šildo, o ne degina. Užspaudus skiltelę laimo bei pabarsčius šviežia kalendra gali net užsimiršti, kad esi ne tolimame Azijos kurorte ant vandenyno kranto, o vis dar savo šalyje. Tad nieko nelaukiam ir einam gaminti šio nuostabaus patiekalo!