1. Iš pradžių kiaulienos sprandinę supjaustome nedideliais gabalėliais bei dedame į keptuvę su 2 šaukštais sviesto. Pagardiname druska ir pipirais bei šiek tiek apkepiname, kol mėsa nebebus raudona. Tuomet ją sudedame į troškintuvą, supilame vandenį, įdedame pomidorų padažo. Troškiname.
2. Grybus suberiame į mažą puodą bei užpilame tiek vandens, kad vos juos apsemtų. Verdame be jokių prieskonių.
3. Tada nuskutus bulves bei morkas - jas supjaustome nedideliais kubeliais ir dedameį keptuvę su sviestu. Taip pat sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pabarstome prieskoniais bei pakepiname maždaug 5-10 minučių.
4. Keptuvės turinį suberiame į troškintuvą ant mėsos. Supilame apvirtus grybus kartu su visu nuoviru. Įdedame lauro lapus bei troškiname, kol daržovės ir mėsa suminkštės. Skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau troškintos kiaulienos receptų rasite: Troškinta kiauliena.