1. Iš pradžių varškę ištrinkite su kiaušiniu, bulvių koše, miltais bei druska. Leiskite masei kiek "pailsėti", susistovėti. Paskui formuokite rutuliukus bei virkite maždaug 5 minutes pasūdytame vandenyje.
2. Padažas: Pievagrybius nulupkite, supjaustykite riekelėmis bei apkepinkite truputį pasūdžius. Pilkite grietinėlę bei kaitinkite kol sutirštės. Išvirusius kukulius perdėkite į padažą bei palaikykite kelias minutes. Patiekite ir skanaukite!
3. Pastebėjimas: Gavosi labai gardūs kukuliai, minkštučiai bei švelnaus skonio. Varškę aš pati naudojau pertrintą, dėl šios priežasties kukuliai gavosi be jokių varškės matomų dalelių.
4. Rekomendacija: Daugiau bulvių kukulių receptų rasite: Bulvių kukuliai.