Autorius apie receptą
Šiuo metu ruošiuosi aprašyti naują, nuostabiai skanų receptą ir sunku net patikėti, kad tik dabar prisiruošiau jį išmėginti. Ankščiau maniau, kad kinų patiekalai gaminami sudėtingai, kad daržoves būtina apkepti aliejuje, o padažas man visuomet buvo kažkokia mistika pilna cukraus.
Patikėkite manim, veganiškas traškus kopūstas saldžiarūgščiame padaže yra vienas iš paprasčiausių receptų, o ir pats padažo ruošimas nereikalauja ypatingų gaminimo įgūdžių ar ingredientų. Išbandykite ir jūs.
Recepte naudoju teriyaki ir jerk prieskonius, tačiau juos galite pakeisti ir kitais prieskoniais, na o mano naudojamų prieskonių sudėtis pateikiama žemiau:
Teriyaki prieskonių sudėtis: sezamo sėklos, česnakai, druska, imbieras, sojų padažo milteliai, cukrus, aitriosios paprikos, juodieji pipirai, svogūnai.
Jerk vištienos prieskonių sudėtis: kvapieji pipirai, čiobreliai, kuminai, aitriosios paprikos, laurų lapai, druska, česnakai, svogūnai, juodieji pipirai, nerafinuotas cukrus, ilgosios ciberžolės.
Atsiliepimai