Virti tinginių varškėčiai

Ingredientai

    • varškė: 2 pakelių
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: tiek, kad tešla neliptų prie rankų
    • cukrus
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių varškę ištriname su kiaušiniais, cukrumi bei druska. Beriame miltų bei minkome tol, kol tešla nebelips prie rankų. Tada formuojame norimos formos bei dydžio varškėčius.
  2. 2. Tuomet juos dedame į truputį pasūdytą verdantį vandenį. Kai jie iškils į paviršių, paverdame dar kelias minutes. Skanaujame!
  3. 3. Pastebėjimas: Man pačiai virtus varškėčius skaniausia valgyti yra su sviesto bei grietinės padažiuku.

Atsiliepimai

Virtu bulvių cepelinai su manais (su mėsa)
(1)
Kitokie - tinginių ar ponių? - cepelinai
(33)
Geriausi cepelinai su faršu
(2)