Kugelis yra tradicinis lietuviškas patiekalas, tačiau šiame recepte jis pateikiamas su naujais ingredientais, kurie praturtina skonį ir suteikia papildomų maistinių medžiagų. Pagrindinis šio kugelio ingredientas – bulvės, kurios yra puikus kalio ir vitamino C šaltinis, padedantis stiprinti imuninę sistemą ir palaikyti sveiką kraujospūdį. Įtraukus kruopas, tokias kaip miežinės, kvietinės ar grikių, patiekalas tampa dar maistingesnis ir sotus, praturtintas skaidulomis bei įvairiais vitaminais.
Alternatyvios ingredientų versijos:
- Vietoje rūkytos šoninės arba lašinukų galite naudoti rūkytą vištieną arba kalakutieną, kurios yra liesesnės ir suteikia kitokį skonį.
- Svogūnus galite pakeisti porais arba žaliaisiais svogūnais, kurie suteiks švelnesnį skonį.
- Jei norite, kad patiekalas būtų dar sveikesnis, bulves galite dalinai pakeisti tarkuota
cukinija ar morkomis, kurios praturtins patiekalą papildomomis maistinėmis medžiagomis.
Kvapnus, įdomus, tiesiog kitoks kugelis, kurį rekomenduoju išmėginti.
ema
Atsakyti
Dalia
Atsakyti
VitaMin
danute
jonas
Atsakyti
Elen
Atsakyti
Taip
Danute
Atsakyti
Dalyte
Atsakyti
Irena Stančienė
Atsakyti
undefined
Jolanta
Atsakyti
Virginija Venskiene
Atsakyti
Janina
Asa
Atsakyti
Stanislava
Atsakyti
Aldona
Jutgita
Atsakyti
Violeta
Laima
Atsakyti
Gintaras Aurimas
Atsakyti
Aurelija OK
oho
Olga Mikucioniene
Atsakyti
Laima
Atsakyti
Romusas
irena
Atsakyti
onė
Atsakyti
Arūnas
Atsakyti
Gražina
Atsakyti