Vištiena klevų ir garstyčių padaže

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlė: 1,5 kilogramo
    • Dižono gastyčios: 3 šaukštelių
    • klevų sirupas: 2 šaukštelių
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštelių
    • švieži arba džiovinti čiobreliai: 1 šaukštelio
    • druska
    • malti juodieji pipirai
    • džiuvėsėliai: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome vidutinio dydžio gabalėliais.
  2. 2. Tada sumaišome garstyčias, klevų sirupą, aliejų, čiobrelius, pipirus bei druską. Į šį marinatą dedame vištienos gabalėlius bei paliekame šaldytuve mažiausiai 60 minučių (galite laikyti per visą naktį).
  3. 3. Po to vištienos gabalėlius išėmusios iš marinato apvoliojame džiūvėsėliuose bei kepame ant grotelių, kol gražiai apskrus. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Prie šios vištienos labai tinka Tobulai išvirti Basmati ryžiai.

Atsiliepimai

Kitokie - greiti Kijevo kotletai su varške
(14)
Pica su vištiena, rūkyta šonine ir obuoliais
(2)
Bulvių "kišenėlės" su vištienos ir tar tar padažo įdaru
(1)
Vištienos kumpeliai su apelsinais
(3)