1. Iš pradžių vištieną smulkiai supjaustykite kubeliais, paprieskoniuokite, apvoliokite krakmole (nera privaloma), pakepkite iki gražios rusvos spalvos.
2. Tuomet sudėkite morkas, česnakus ir papriką, įpilkite truputį vandens.
3. Tada patroškinkite maždaug 15 minučių, sudėkite supjaustytus ananasų gabalėlius (dedame tik pusę indelio, jei nesinori labai saldžiai), šiek tiek patroškikite, supilkite visas ananasų sultis bei sudėkite pomidorų pastą ir sojos padažą.
4. Rekomenduojame patiekti su virtais ryžiais. Skanaus!
Labai paprastai, greitai, lengvai pagaminama... bet jau skonis!!!! Visi valgę gyrė ir sakė, kad niekuom nesiskiria, nuo kinų restorane gaminamos vištienos su ananasais saldžiarūkščiame padaže :)))) rekomenduojame, puikus receptas!
Atsakyti
Kęstutis
Ačiū,išbandžiau...tai paprasta bet skonis...palaima. Jaučiausi tikras šefas Pagyros liejosi per kraštus
Atsakyti
Danguolė
Atsakyti
Kęstutis
Atsakyti