ryžių actas: ~60 mililitrų (galima keisti citrinų sultimis)
medus: poros šaukštų
maltas cinamonas: 1 šaukštelio
šviežias čiobrelis: keletos šakelių (arba vieno šaukštelio džiovinto)
malto imbiero milteliai: 0,5 šaukštelio
garstyčios: 0,5 šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių visas marinato sudėtines dalis sumaišome tarpusavyje bei užpilame ant švariai nuplautų ir nusausintų vištienos blauzdelių. Paliekame šaltai visai nakčiai arba ilgiau, vis pavartydamos arba pakratydamos dubenį, kad pasimarinuotų (galite viską sudėti tiesiog į plastikinį maišelį, šitaip patogiau bus vartyti).
2. Maždaug po vienos paros vištieną sudedame į kepimo skardą, užpilame marinatu, kuriame marinavosi ir nuolat palaistydamos kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
3. Galiausiai patiekiame su ryžiais bei daržovėmis arba kaip tik norisi. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos blauzdelių receptų rasite: Vištienos blauzdelės.