1. Pirmiausia vištienos blauzdeles pamarinuojame arba pagardiname su mėgiamais prieskoniais. Tada ant nedidelės ugnies ištirpiname sviestą bei suberiame į jį susmulkintą pelėsinį sūrį. Nuolat maišome, kad sūris išsilydytų bei gautųsi daugmaž vientisa masė.
2. Tuomet į indelį supilame sviesto bei pelėsinio sūrio mišinį, įmušame kiaušinius ir viską išplakame. Tada suberiame sutarkuotą sūrį bei džiūvėsėlius, viską išmaišome. Turėtų išeiti tirštoka masė. Vištienos blauzdeles apvoliojame šiame mišinyje. Jeigu mišinys prastokai limpa prie blauzdelių, galima papildomai atskirai apvolioti džiūvėsėliuose.
3. Po to dedame į 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kepame maždaug 20 minučių bei patiekiame su mėgiamu garnyru. Skanaujame!