1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustykite į maždaug 6 dalis. Tada kiekvieną gabaliuką per vidurį įpjaukite įšilgai (gaunasi tokios kišenėlės) Pabarstykite druska.
2. Gaminkite įdarą: Mozzarellos rutuliuką suplėšykite mažais gabalėliais, dėkite garstyčias, pipirų (kiek norisi), išmaišykite. Imkite gabaliuką vištienos, ir ten kur įpjovėte, dėkite pasigaminto įdaro. Galite susmeigti smeigtuku, kad įdaras "nepabėgtų" lauk, bet man pačiai to neprireikė, labai sėkmingai pavyko giliai įpjauti.
3. Palaikome mėsą maždaug valandą pasimarinuoti, bet jei labai skubate kepame iškart. Dėkite krūtinėlės gabaliukus į keptuve su šlakeliu aliejaus bei kepkite. Bebaigiant kepti, pilkite grietinėlę bei uždengusios keptuvės dangtį dar maždaug kelias minutes patroškinkite. Besilydantis sūris bei garstyčios, minkštučiai vištienos gabaliukai - fantastiškai gardu. Skanaus!