1. Įdaras: Sviestą gerai ištrinkite su visomis susmulkintom žolelėm bei suskirstykite nedideliais gabaliukais, kuriuos vėliau dėsite į suktinukus. Tuos gabaliukus dėkite į kamerą, kad gerai sustingtų.
2. Tuomet vištienos krūtinėlę sumalkite (jei pirkote nesumaltą). Dėkite visus nurodytus ingredientus. Viską gerai išmaišykite, formuokite paplotėlius, į kuriuos dėkite jau atšaldytą įdarą. Suformuokite pailgą suktinuką, apvoliokite miltuose, paskui plaktame kiaušinyje, o po to jau džiuvėsėliuose. Taip paruoštus suktinukus dėkite į šaldytuvą. Idealiausia iš vakaro.
3. Kai jau ruošite pietums ar vakarienei, tuomet meskite suktinius į verdantį aliejų. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Kad iškeptų iki galo, dėkite į konvekcinė krosnelę ar į orkaitę maždaug 5-8 minutėmis. Rekomenduojame valgyti su virtomis bulvėmis, žirneliais ir morkomis (labai tinka). Skanaukite!