1. Pradžioje vištų sparnelius išplauname bei gerai nusausiname. Įdedame juos į dubenį bei sumaišome su aliejumi. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros su grilio funkcija. Į kepimo skardą įdedame groteles bei ant jų sudedame sparnelius. Pašauname į orkaitę bei kepame maždaug 10 - 15 minučių, tuomet apverčiame ir kepame dar 10 minučių arba kol sparneliai iškeps bei gražiai apskrus.
2. Tada į nedidelį puodą sudedame medų, cukrų, sojos padažą, česnaką, žuvies padažą, citrinos sultis bei žievelę, harissa padažą ir įpilame 1 valgomąjį šaukštą vandens, viską išmaišome bei užverdame. Sumažiname ugnį bei verdame maždaug 10 minučių, kol padažas sutirštės.
3. Įdedame sparnelius į dubenį bei įpilame padažą, pakratome dubenį, kad sparneliai tolygiai pasidengtu padažu - atsargiai, neišmėtome sparnelių po visą virtuvę.:) Skanaujame!