1. Pirmiausia 24 centimetrų skersmens kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi. Sausainius sumalkite su sviestu bei formoje suslėkite pyrago pagrindą. Pastatykite į šaldytuvą.
2. Tuomet želatiną užpilkite su šaltu vandeniu, kad vos apsemtų. Garų vonelėje ją ištirpinkite bei palikite pravėsti. Grietinėlę išplakite su cukrumi, įmaišykite varškę bei vanilę. Elektriniu plakikliu įsukite ištirpusią bei pravėsusią želatiną. Masę pilkite ant pyrago pagrindo bei išlyginkite. Pastatykite į šaldytuvą.
3. Tada abiejų pakelių želės miltelius užpilkite verdančiu vandeniu bei maišykite, kol visa želatina ištirpsta. Palikite atvėsti. Įmaišykite vyšnių įdarą. Viską supilkite ant sustingusio varškės sluoksnio bei statykite į šaldytuvą, kad pyragas visiškai sustingtų. Skanaukite!
Atsakinėjama į Komentarą