1. Iš pradžių perlines kruopas išmirkome (mažiausiai 3 valandas), o ančių skrandukus išverdame.
2. Po to išvirtus ančių skrandukus supjaustome nedideliais gabaliukais. Į sultinį suberiame perlines kruopas bei paverdame maždaug 45 minutes.
3. Paskui keptuvėje su aliejumi apkepiname sutarkuotas morkas, susmulkintą svogūną. Kai jau daržovės suminkštėja, sudedame į sriubą. Dedame susmulkintus ančių skrandukus, kubeliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar apie 10 minučių.
4. Pagardiname druska, pipirais ir raudonėliu, suberiame susmulkintus krapus bei išjungę viryklę uždengus dangčiu puodą palaikome kelias minutes skoniams susijungti. Patiekiame ir skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.