Avižiniai sausainiai pagal Jolantą

2019-05-13 Autorius Visko po trupinėlį

Avižiniai sausainiai pagal Jolantą

Ingredientai

    • avižiniai dribsniai: 250 gramų
    • miltai: 140 gramų
    • cukrus: 120 gramų
    • razinos: 1 saujos
    • riešutai: 1 saujos
    • sezamas: 1 saujos (arba saulėgrąžos)
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
    • imbieras: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • aliejus: 200 mililitrų
    • vanduo: 150 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sausus ingredientus sumaišome, supilame aliejų, paskui vandenį. Gerai išmaišome, paliekame išbrinkti maždaug pusvalandžiui.
  2. 2. Po to sausainius dėliojame šaukštu į kepimo skardą. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Skanaujame!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau avižinių sausainių receptų rasite: Avižiniai sausainiai.
Traškūs avižiniai sausainiai su soda
(1)