1. Pieno kiekis priklausys nuo jūsų norimos konsistencijos. Su 100 mililitrų pieno bus ganėtinai skysta. Šiek tiek pasūdome.
2. Tuomet išvirtas bulves valgykite tiesiai iš puodo šakute, o varškės padažą semkite šaukštu iš bendro indo. Arba galite supjaustyti bulvytes kaip nuotraukoje ir patiekti padažiuką ant jų. Spręskite Jūs. Tiesiog privaloma patiekti su šviežiai paraugtais agurkais.
3. Šaltuoju sezonu, kai nėra šviežių bulvių, paįvairinimui virtas bulves aš apkepu truputyje aliejaus, patiekiu su raugintais agurkais, o bulves pabarstau daigintų pipirnių lapeliais.
4. Patarimas: net ir žiemos sezonu galite pasigaminti panašių į vasarinius tridienius iš ilgavaisių – tereikia supjaustyti agurką griežinėliais į paprastą celofano maišelį, įberti žiupsnį druskos, šaldytų krapų bei įpjaustyti česnako, gerai supurtyti. Po dviejų valandų jau galima valgyti.