1. Iš pradžių į keptuvę supilame aliejų bei porą lėtai kepame maždaug 5 minutes, kol suminkštės.
2. Sudedame česnaką bei kepame apie 30 sekundžių, kad nepakeistų spalvos. Paliekame atvėsti.
3. Tuomet išverdame bulves bei sugrūdame. Sudedame poro bei česnako mišinį, įmušame vieną kiaušinį, suberiame sūrį ir petražoles. Pagardiname pagal savo skonį druska bei juodaisiais pipirais.
4. Gerai išmaišome bei šaldome mažiausiai 60 minučių, kad sutvirtėtų.
5. Po to į vieną lėkštę suberiame miltus, dubenėlyje išplakame kiaušinius, į kitą lėkštę supilame džiūvėsėlius.
6. Drėgnomis rankomis formuojame volelius. Juos apvoliojame miltuose, paskui kiaušinių plakinyje bei džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje po maždaug 10-15 minučių, kol pagels. Skanaujame!
Atsiliepimai