Burokėlių lapų sriuba

2019-06-19 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Burokėlių lapų sriuba

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių puode užviriname sultinį bei sudedame supjaustytas bulves. Paverdame maždaug 15 minučių.
  2. 2. Per tą laiką, keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname kubeliais supjaustytus svogūnus bei paprikas. Kai jau daržovės suminkštėja, sudedame sutarkuotas morkas. Kai daržovės tampa minkštos, suberiame paprikos miltelius bei išmaišiusios pakepiname dar apie minutę.
  3. 3. Tuomet keptuvės turinį suberiame į puodą su sultiniu. Burokėlių lapus susmulkiname bei suberiame į puodą. Paverdame dar maždaug 5-10 minučių. Pagardiname pagal savo skonį druska ir pipirais.
  4. 4. Galiausiai išjungusios viryklę bei uždengusios puodą dangčiu paliekame kelias minutes skoniams susimaišyti. Patiekiame ir skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau burokėlių sriubų receptų rasite: Burokėlių sriubos.

Virginija

Niekada nemėgau burokėlių lapų sriubos,bet šis receptas pakeitė mano požiūri😃,ši sriuba gavosi nuostabi...rekomenduoju
Atsakyti
Charčio su kiauliena
(6)
Soti raugintų kopūstų sriuba su kiaulienos šonkauliukais ir jautiena
(1)
Trinta šampinjonų sriuba su pienu ir grietinėle
(2)
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba su grietinėle
(1)
Skanūs rūgštynių šaltibarščiai pagal Beatą
(10)
Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
(2)