Iškepti vištienos kulšeles orkaitėje, tai tikriausiai vienas ekonomiškiausių ir paprasčiausių būdų paruošti sočius pietus arba vakarienę visai šeimai. Todėl mėgstantiems orkaitėje keptas vištienos kulšeles itin rekomenduoju išmėginti šį receptą. Jei šeimoje turite nevalgančių aštraus maisto, tada jiems palikite kulšeles be padažo, nes šitaip iškeptos kulšelės ir be aštraus padažo yra itin skanios.
Aštriam (bufalo) padažui paruošti rinkitės skystą, aštrų, raudoną padažą, be jokių daržovių gabaliukų. Įprastai tokie padažai būna meksikietiški, pagaminti aitriųjų paprikų pagrindu. Amerikoje aš dažniausiai naudoju tokius padažus kaip "Cholula", "Tapatio" ar "Valentina".
P. S. Šitaip paruoštos vištienos kulšelės labai skanios patiektos kartu su
mėlynojo sūrio padažu (būtinai išmėginkite!).