1. Pirmiausia iš vištienos išverdame sultinį, vištą išimame bei nulupusios nuo kaulo pasmulkiname.
2. Tuomet svogūną susmulkiname bei pakepame ant ghee sviesto kol suminkštės. Sudedame apkeptą svogūną bei kubeliais supjaustytą cukiniją į sultinį ir paverdame, kol cukinija išvirs. Pagardiname druska ir pipirais. Sublenderiuojame, sudedame vištą bei mėgaujamės!
3. Pastebėjimas: Jei sultinį jau turite išvirtą iš vakaro, sriubą pagaminti užtruksite vos keliolika minučių. Darbo tikrai labai mažai.
4. Pastebėjimas: Jeigu valgote miltinius patiekalus, galima pagardinti duonos skrebučiais, jie labai tinka.
5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš cukinijos rasite: Cukinijos.
Atsakinėjama į Komentarą