Desertas: Traški ir labai saldi "dešra"

2018-06-05 Autorius Receptų katalogas

Desertas: Traški ir labai saldi "dešra"

Ingredientai

    • storos saldžios lazdelės: 500 gramų (šį kartą naudojau nesaldžias)
    • sviestas: 100 gramų
    • irisai: 500 gramų (idealiai tinka "karvutė", gal su ja net skaniau)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą su irisais pašildome vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje, kol tampa vienalytė masė.
  2. 2. Naudojame gerą kepimo popierių arba maistinę plėvelę. Ant popieriaus iš eilės sudėdame pagaliukus, ant jų pilame dar karštą irisų masę. Tada po truputėlį sukame į ritinį.
  3. 3. Paliekame šaldytuve, kol sustings. Po to pjaustome griežinėliais. Skanaujame!
  4. 4. Pastebėjimas: Man asmeniškai tai vienas skaniausių desertų prie kavos puodelio. Greitai dingo nuo stalo, taip pat labai lengvai pagaminamas. Man pačiai gavosi itin traškus desertas.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
  6. 6. Rekomendacija: Šį desertą labai skanu valgyti geriant "Karališkąją kavą". Taip pat labai tinka ir "Kitokia kava".
Karštas šokoladas ir viskas ką apie jį norėjote sužinoti + geriausi receptai
(2)
Bananų duona su varške ir ananasais
(1)