Faršas, troškintas su daržovėmis

Ingredientai

    • bulvių: 5-6
    • druskos: pagal skonį
    • faršo: 300 gramų (naudoju kiaulienos faršą)
    • kopūstų: 500 gramų
    • margarino: 2 šaukštų
    • morkų: 1
    • petražolių šaknų: 1
    • pipirų grūdelių: 4-5
    • svogūnų: 1 (didelio)
    • vandens: 1-2 stiklinių
    • žalumynų (apibarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių puode ištirpiname margariną bei jame pakepiname faršą su svogūnu (supjaustytu griežinėliais).
  2. 2. Tuomet įdedame šiaudeliais supjaustytą kopūstą, morką, petražolės šaknį, bulves, įpilame vandens ir pagardiname prieskoniais bei uždengusios troškiname maždaug 15-20 minučių.
  3. 3. Po to paruoštą patiekalą apibarstykite žalumynais. Patiekiame su raugintais agurkais arba burokėlių salotomis. Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau receptų iš faršo rasite: Patiekalai is faršo.

Atsiliepimai

Chili con carne - meksikietiškas jautienos faršo ir pupelių troškinys
(12)
Taco su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis
(1)
Makaronai su maltos mėsos padažu
(3)
Įdarytos paprikos su vištiena ir daržovėmis
(1)