Autorius apie receptą
Kai tik užsinoriu bulvinių blynų, bet labai tingiu pasijungti tarkavimo mašiną, tuomet išgelbsti štai toks bulvinių blynų receptas. Greitai pagaminami bulviniai blynai tarkuoti per burokinę tarką. O prie jų itin tinka toks nuostabus grūdėtos varškės padažas.
Galimos ingredientų alternatyvos Receptą galima lengvai pritaikyti pagal turimus produktus:
- Vietoje paprastų bulvių galima naudoti saldžiąsias bulves arba paįvairinti skonį sumaišant kelias bulvių rūšis.
- Miltus galima pakeisti avižiniais, speltos ar net kukurūzų miltais, jei norite išgauti kitokį skonį ir tekstūrą.
- Grūdėtą varškę galima pakeisti graikiško jogurto ir varškės mišiniu arba tiesiog naudoti riebesnę grietinę.
- Česnaką galima pakeisti česnako milteliais, o šviežias žoleles - džiovintomis (nors šviežios suteikia geresnį aromatą).
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Geriausiam rezultatui pasiekti, naudokite miltingas bulves, tokias kaip 'Adora' ar 'Laura' – jos suteiks puikią konsistenciją blynų tešlai.
- Sutarkavus bulves, būtina nuspausti iš jų perteklinį vandenį – taip blynai kepant geriau išlaikys formą ir bus traškesni.
- Keptuvė turėtų būti itin gerai įkaitinta prieš dedant tešlą, tai užtikrins gražų apkepimą ir traškią tekstūrą.
- Norint išgauti tobulą skonį, kepkite mažame ar vidutiniame karštyje, kad blynai būtų gerai iškepę viduje.
- Grūdėtos varškės padažą rekomenduojama paruošti iš anksto, bent 30 minučių prieš patiekimą, kad skoniai geriau susijungtų.
Atsiliepimai