...Kai tik užsinorime saldesnių pusryčių, bet tuo pačiu ir sveikesnių bei neapsunkinančių. Avižinių dribsnių blynai idealiai iškepa ir be jokių įprastų miltų, tik verta žinoti tris purių, minkštų blynų paslaptis:
1) rekomenduotina tešlai naudoti kambario temperatūros produktus, tuomet tešla bus puresnė, kepant labai gražiai išsikels; kefyrą net rekomeduojama pašildyti iki ~60 laipsnių temperatūros, bet gerai būtų ir jei jis bus bent kambario temperatūros - šiltame kefyre sodai daug lengviau atlikti savo kildinimo misiją
2) pagamintai tešlai leisti pastovėti maždaug 10 min - kad viskas išbrinktų ir vėl tai padėtų padidinti tešlos purumą
3) pakilusios tešlos nemaišyti, kad neišeitų oras.
Paslaptis jau žinom, lieka tik eiti ir gaminti!