1. Pirmiausia išmaišome maltą jautieną, svogūnų miltelius, kiaušinį, pomidorų pastą, Vorčesterio padažą, petražoles ir džiūvesėlius. Tada pagardiname pagal skonį druska bei pipirais. Formuojame nedidelius kukulius, apvoliojame miltuose bei kepame gerai įkaitintame aliejuje arba orkaitėje, kol gražiai paruduos ir iškeps. Jeigu kepta aliejuje, nusausiname. Laikome šiltai.
2. Tuomet atskirame puode arba keptuvėje ištirpiname sviestą, įmaišome grietinėlę, suberiame sūrį (aš pati rinkausi sūrių mišinį, nes pasiskaičiau komentaruose, kad vien parmezano sūris padažą padaro "per sunkiu") bei maišome, kol sūris pradės lydytis, bet neleidžiame užvirti.
3. Padažą nukeliame nuo ugnies, įmaišome mėsos kukulius ir petražoles, kukulius kartu su padažu dedame ant išvirtų makaronų (išverdame taip kaip yra nurodyta ant makaronų pakuotės) bei patiekiame. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau jautienos kukulių receptų rasite: Jautienos kukuliai.