Vis galvojau kaip šį patiekalą galiu pagirti, bet tam visiškai užtenka - TIKRAI LABAI SKANU IR ITIN SULTINGA. Šiuo atveju jūros lydeka yra kepama orkaitėje, bet gaunasi taip, tarsi ji troškintųsi savo pačios sultyse, dėl šios priežasties ji ir išlieka tokia sultinga. Pagyrė net tėtis, kuris žuvį visada valgo tik iškeptą keptuvėje. Tiesiog toks jo įsitikinimas nuo senų laikų, kad žuvį galima tik kepti keptuvėje arba gaminti
žuvienę. Tad tai didžiulis komplimentas šiam patiekalui iš jo pusės. Rekomenduoju išmėginti ir Jums!
Violeta
Atsakyti
Edita
Atsakyti
Skaistė
Atsakyti
Jonė
Atsakyti
Aušra
Atsakyti
Regina Banienė
Atsakyti
Aldona Pabrieziene
Atsakyti
Aušra
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
Genutė Juozapavičienė
Atsakyti
Nida
Atsakyti
Vida Girdauskiene
Atsakyti
Raminta
Atsakyti
Elena Jaseviciene
Atsakyti
Zose
Jonė
Arvydas Kriscius
Atsakyti
Zita Jurkevičienė
Atsakyti
Laima Lesinskiene
Atsakyti
ANGELINA SEIKIENĖ
Atsakyti
Virginija
Atsakyti