Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai

2018-03-10 Autorius Audronė - Gamink su Audrone

Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai

Ingredientai

    • mėgiamas faršas: 500 gramų (naudotas kiaulienos)
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 2 šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių faršą pagardiname druska bei pipirais. Tada suformuojame kepsnelius, apvoliojame juos miltuose, po to kiaušinio plakinyje.
  2. 2. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
  3. 3. Skanaujame su grikiais arba bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis arba raugintais agurkėliais. Skanaus!
Šparaginių pupelių troškinys su mėsa (faršu)
(2)
Maltos avienos šašlykas - kebabas
(2)
Įdaryti makaronai kriauklės su faršu ir daržovių padažu
(3)
Čili pica arba aštri pica su malta mėsa
(4)
Taco su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis
(1)