Karbonadiniai maltos mėsos kepsniai

Ingredientai

    • mėgiamas faršas: 500 gramų (naudotas kiaulienos)
    • kiaušiniai: 1
    • miltai: 2 šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių faršą pagardiname druska bei pipirais. Tada suformuojame kepsnelius, apvoliojame juos miltuose, po to kiaušinio plakinyje.
  2. 2. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
  3. 3. Skanaujame su grikiais arba bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis arba raugintais agurkėliais. Skanaus!

Atsiliepimai

Traškūs kiaulienos maltinukai su sūriu
(1)
Klasikinis chilli con carne - čili sriuba / troškinys su faršu
(3)
Ugninė mėsos sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
(1)