1. Iš pradžių minkštą, kambario temperatūros sviestą, išplakame mikseriu su cukrumi. Tada po vieną įmaišome kiaušinius, gerai išplakdamos po kiekvieno. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į sviesto masę palaipsniui atsargiai įmaišome miltus bei kiaušininį likerį. Beriame miltų, pilame likerio, vėl miltų, likerio, kol supilame visą reikiamą kiekį. Per daug nemaišome, tik tiek kol neliks miltų.
2. Tuomet kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Skanaujame!
3. Pastebėjimas: Tai nuostabus keksas ypatingas savo ryškiai geltona spalva bei fantastišku aromatu, gaminant kvepėjo visi namai.
4. Rekomendacija: Daugiau keksų receptų rasite: Keksai.