Kepsniai su pelėsiniu sūriu, datulėm ir persikais

Ingredientai

    • kiaulienos nugarinė: 700 gramų
    • mėlynasis pelėsinis sūris: 200 gramų
    • džiovintos datulės: 1 saujos
    • konservuoti persikai: keletos
    • prieskoniai (druska, pipirai, kiti mėgiami)
    • džiūvėsėliai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių mėsą supjaustome kepsniais, išmušame ir ištriname prieskoniais.
  2. 2. Tuomet kiekvieną mėsos gabalėlį įdarome mėlynuoju pelėsiniu sūriu, datulės gabaliuku bei persiko keliais pjaustytais griežinėliais, perlenkiame pusiau apvoliojame džiuvėsėliuose. Kepame įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus. Skanaujame su mėgiamu su garnyru!

Atsiliepimai

Kiaulienos kepsniai kremiškame pievagrybių ir šoninės padaže
(1)