Kepta vištiena su bulvėmis ir lapiniais kopūstais

2018-07-24 Autorius SP Receptai

Kepta vištiena su bulvėmis ir lapiniais kopūstais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet nuo kopūstų lapų pašalinkite storesnius stiebus bei juos šiek tiek paplėšykite, sumaišykite su bulvėmis, supjaustytomis maždaug 1,5 centimetro griežinėliais, ir svogūnu (supjaustytu žiedais). Daržoves pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais bei gerai viską išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų.
  3. 3. Tada didelėje kepimo skardoje paskleiskite daržoves. Vištieną pabarstykite paprika, druska ir pipirais, įtrinkite prieskonius bei išdėliokite gabaliukus ant daržovių.
  4. 4. Po to kepimo skardą uždenkite su folija bei kepkite maždaug 20 minučių viršutiniame orkaitės trečdalyje. Paskui foliją nuimkite bei kepame dar maždaug pusvalandį arba kol vištiena bus pilnai iškepusi, o daržovės - minkštos.
  5. 5. Patiekite su citrinos skiltelėmis. Skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos rasite: Vištienos patiekalai.
Traškūs vištienos tako
(6)
Avinžirnių sriuba su vištiena
(1)