Kepti smidrai su pievagrybiais

Autorius apie receptą

Labai gardus garnyras tiekiant su žuvies arba vištienos patiekalais.

Ingredientai

    • smidrų: ryšelio
    • pievagrybių: 150 gramų
    • česnako: 1 skiltelės
    • alyvuogių aliejaus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • maltų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių nulaužiame nuo smidrų sumedėjusias dalis bei jas nuplauname. Pievagrybius nuvalome bei supjaustome.
  2. 2. Tuomet su alyvuogių aliejumi pakepiname česnaką, sudedame pievagrybius, smidrus, užberiame druskos bei uždengę dangčiu pakepiname maždaug 7-10 minučių. Kartas nuo karto pamaišome.
  3. 3. Bebaigiant kepti pagardiname pipirais arba mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis. Skanaujame!

Atsiliepimai

Šviežių kopūstų kotletai su manais
(122)
Avinžirnių humusas su keptu baklažanu
(1)
Marinuoto tofu vieno kąsnio užkandis su agurkais
(1)
Cukinijų blyneliai su avinžirniais
(2)