Šitaip gamindami žuvį tilapiją užtruksite vos apie 10 minučių. O jos skonis gaunasi tikrai puikus. Sviesto ir kaparėlių padažas patiekalą padaro itin puikiu.
1. Pradžioje į keptuvę supilame vandenį bei sudedame skiltelėmis supjaustytus pomidorus, įberiame žiupsnelį grūstų aitriųjų paprikų bei uždedame tilapiją pagardintą druska. Uždengiame dangčiu bei ant vidutinės ugnies verdame maždaug 3-4 minutes.
2. Tada ant viršaus uždedame gražgarstes, uždengiame dangtį bei verdame apie 2-3 minutes, kol file šakutės pagalba lengvai atskiriamas gabalėlis (tampa trapi). Perdedame žuvį į lėkštę.
3. Švarioje keptuvėje išlydome sviestą.
4. Išspaudžiame pagal skonį citrinos sulčių, sudedame nusausintus kaparėlius, pagardiname druska bei užpilame ant žuvies.