Kažkaip ganėtinai seniai gaminau kinišką maistą. Tikiuosi, kad pasiilgau ne tik aš, bet ir Jūs. Seniau kinišką maistą stengdavausi gaminti mažiausiai vieną kartą savaitėje, nes mūsų šeima jį tikrai labai mėgsta. O jeigu nepavykdavo patiems prisiruošti pagaminti, tai važiuodavome į kinišką restoraną, kad pasilepintume. Tačiau pastaruoju metu ši tradicija išnyko ir net nežinau kodėl. Gal vėl reikės prie jos grįžti?
Na, o šiandien Jums pasiūlysiu kiniškos sriubos receptą su kiniškais grybais. Šis receptas jau yra mano laiko patikrintas, tačiau juo niekada dar nepasidalinau. Galiu tik pasakyti, kad ši sriuba visada pavyksta puikiai. Paruošimas itin greitas, rezultatas skanus ir sotus.
Taip pat prie šio recepto galite ir labai neprisirišti, o jį pakoreguoti kiek pagal save. Jeigu Jums trūks sūrumo ar aštrumo, gal norėsis tirštesnio arba skystesnio varianto. Tada galiai drąsiai reguliuoti ingredientų kiekius arba net pakeisti pačius ingredientus. Tad nieko nelaukdami, pradedam gaminti!
Irena
Atsakyti