Autorius apie receptą
Trinta bulvių sriuba veganiškai - tai sotus, kvapnus ir švelnus pasirinkimas, puikiai tinkantis vėsesniems vakarams ar norint greitai pagaminti sveiką patiekalą.
Sriubos pagrindas – apkeptų svogūnų, česnakų, porų ir salierų derinys, suteikiantis intensyvaus aromato ir subtilaus skonio. Bulvės suteikia sriubai tekstūros, o vandens ir augalinio pieno mišinys – kreminį švelnumą. Sultinio kubeliai ir pipirai subalansuoja skonį, o maistinės mielės praturtina sriubą riešutiniu poskoniu ir natūralia kreminės sriubos tekstūra.
Šį patiekalą lengva pritaikyti pagal skonį: galite pridėti mėgstamų prieskonių ar patiekti su traškiais skrebučiais, šviežiomis petražolėmis ar augaline grietinėle, kad sriuba taptų dar gardesnė. Malonumas kiekviename šaukšte.
Atsiliepimai