1. Iš pradžių į dubenėlį pilkite sojos padažą, augalinį aliejų, berkite visus prieskonius bei gerai išmaišykite. Druskos čia dėti nereikia, nes jos pakankamai sojos padaže.
2. Tuomet kiaulienos sprandinę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, dėkite į dubenį su marinatu, išmaišykite bei gerai pamaigykite rankomis. Kiaulieną palikite marinuotis per visą naktį.
3. Jeigu yra galimybė, per tą laiką dar kelis kartus pamaišykite bei pamaigykite rankomis. Po to šašlykus kepkite ant įkaitintų žarijų. Skanaukite su virtais ryžiais bei šviežiomis daržovėmis!
4. Pastebėjimas: Galite naudoti ir kitus mėgiamus prieskonius arba prieskonius šašlykams.
5. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykų receptai.
Violeta lembertiene
Atsakyti