Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į maltą mėsą įmaišome druskos bei pipirų. Sviestą sumaišome su mėgiamais žalumynais ir česnakais, susukame į kepimo popierių bei padedame sušalti į kamerą.
  2. 2. Tuomet maltą vištieną bei sviestą padalinkite į 5 dalis. Paimkite dalį mėsos, į jos vidų įdėkite sviesto (tarsi darydamos cepelinus). Kiaušinius išplakite su dviem šaukštais šalto vandens. Suformuotus kotletus apvoliokite miltuose, paskui kiaušiniuose ir vėliau džiūvėsėliuose. Dėkite juos 10 minučių į šaldymo kamerą.
  3. 3. Ištraukus vėl apvoliokite kiaušiniuose bei džiuvėsėliuose. Kepame įkaitintame aliejuje maždaug 10-15 minučių. Reikia būtinai stebėti, kad aliejus per daug neįkaistų, nes kitaip išorėję kotletai bus iškepę, o viduje - žali. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau Kijevo kotletų receptų rasite: Kijevo kotletai.
Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!
Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!
Jamaikietiška jerk vištiena su karibų (karibietiškais) ryžiais virtais kokosų piene
(1)
Kukurūzų traškučiai Nachos su vištiena, kukurūzais ir sūriu
(2)
Naminiai tortilijų kebabai su vištiena ir feta
(1)