Aš pati labai mėgstu tiek cezario salotas su vištiena, tiek cezario salotas su krevetėmis, bet šį kartą labai norėjau pabandyti kitokį variantą ir pasigaminti tradicines (arba kitaip klasikines) cezario salotas, be jokios mėsos. Tokios salotos yra vienos iš pačių mano mėgstamiausių ir niekada neatsibosta! Jas kuo idealiausiai galite pasiimti į mokyklą, universitetą ar darbą, tiesiog padažą pilame jau prieš pat valgant.
1. Iš pradžių salotų lapus suplėšykite, dėkite smulkiai sutarkuotą Džiūgą.
2. Tuomet į alyvuogių aliejų dėkite garstyčių, pilkite citrinos sulčių, dėkite vieną šaukštą medaus, įspauskite porą skiltelių česnako, dėkite druskos ir piprų bei viską išmaišykite, palikite padažą šiek tiek pastovėti.
3. Padažą pilkite prieš pat patiekiant ir atsargiai išmaišykite. Mėgaukitės.:)
4. Rekomendacija: Daugiau cezario salotų receptų rasite: Cezario salotos.