Kokoso košė

2018-03-16 Autorius oSkanu.lt

Kokoso košė

Ingredientai

    • pienas: 120 mililitrų (geriausia ne karvės, pvz. kokosų)
    • vanduo: 120 mililitrų
    • kokoso miltai: 26 gramų
    • sunokę bananai: 1
    • cinamonas: 0,5 šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • kiaušiniai: 2
    • mangų tyrė: patiekimui (nebūtina)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pieną bei vandenį supilkite į puodą, dėkite ant viryklęs bei maišydamos supilkite kokoso miltus. Tada sutrinkite bananą (šakutės pagalba) bei sudėkite į košę. Dėkite cinamoną, druską bei maišydamos virkite.
  2. 2. Tuomet lengvai išplakite kiaušinius bei supilkite į košę. Virkite ant mažos ugnies, kol košė suvirs į "dribsnius". Gausis kažkas bent jau panašaus į dribsnius. Dėkite į lėkštes, skaninkite kuo tik norisi (mes pasirinkome mangų tyrę - ji labai tiko). Skanaus!
Kepti grikiai su tunu ir feta
(1)
Grikiai su daržovėmis, pupelėmis ir sūriu
(2)
Grikiai su jautienos faršu
(2)