1. Iš pradžių puode išlydome sviestą, į puodą sudedame svogūną, morkas, salierų lapelius bei įtarkuojame česnaką, išmaišome, uždengiame ir ant vidutinio kaitrumo ugnies pakepiname maždaug 8 minutes, kol daržovės suminkštės.
2. Tuomet padidiname ugnį bei sudedame kubeliais supjaustytą vištienos filė. Nuolatos maišydamos kepame, kol pasikeis vištienos spalva, maždaug 3-4 minutes.
3. Tada maišydami suberiame bulvių kubelius, lauro lapą bei supilame sultinį, užviriname. Sumažiname ugnį bei verdame maždaug 8 minutes. Po to maišydamos suberiame kopūstą, pupeles bei verdame 10 minučių.
4. Paskui suberiame pomidoriukus bei žoleles, išmaišome, užverdame bei verdame dar maždaug 3 minutes. Sriubą pagardinkite druska, kmynais bei pipirais. Patiekiame pabarsčiusios parmezanu arba įmaišiusios grietinės. Skanaujame!
5. Pastebėjimas: Norėdamos išvirti nuostabią šviežių kopūstų sriubą, turite žinoti vieną paslaptį - visos daržovės į sriubą privalo būti dedamos tam tikra tvarka, kad nė viena daržovė nepervirtų. Tuo pačiu metu yra dedama svogūnas bei morka, paskui galite dėti bulves, dar vėliau kopūstus, pomidorus, o tik galiausiai prieskonius.