Man labai patinkantis pusryčių sumuštinis su pievagrybiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną supjaustome pusžiedžiais arba smulkiau, o pievagrybius tiesiog griežinėliais.
  2. 2. Tuomet svogūną šiek tiek pakepinkite riebaluose.
  3. 3. Suberkite pievagrybius ir kepinkite pamaišydamos ant nedidelės ugnies, kol svogūnas suminkštėja, o pievagrybiai dailiai apkepa.
  4. 4. Tada forminę duoną paskrudinkite specialiame skrudintuve arba orkaitėje.
  5. 5. Po to ant duonos griežinėlių dėkite pievagrybių su svogūnais.
  6. 6. Patiekite iškart, nieko nelaukdamos, papuoškite žalumynais. Patiekite ir skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau sumuštinių receptų rasite: Sumuštiniai.

Atsiliepimai

Veganiški karšti sumuštiniai su Tofu "vištiena"
(1)
Atviras tuno sumuštinis su sūriu
(1)
Sumuštiniai su sūdyta lašiša
(3)