Marinuota lašiša - kai pradėjau marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė.

Autorius apie receptą

Kai pradėjau pirkti lašišą ir marinuoti namie pati, pirkti sūdytos lašišos visai nebenoriu. Man ši daug skanesnė. Rekomenduoju pasigaminti tokią ir Jums, nustebsite kaip gardu.

Ingredientai

    • lašišos filė: 2 kilogramų
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: 3 valgomųjų šaukštų
    • citrininiai pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
    • krapai: pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišą nuplaukite.
  2. 2. Krapus pasmulkinkite.
  3. 3. Tuomet lašišą pabarstykite druska, pipirais, cukrumi bei krapais.
  4. 4. Dėkite į šaldytuvą kelioms dienoms pasimarinuoti.
  5. 5. Kartas nuo karto vis lašišą pavartykite.
  6. 6. Galite mėgautis nuostabia lašiša, pvz. dėti ant sumuštinių ar į salotas arba kur tik norisi. Skanaus!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Marinuota lašiša - kai pradėjau marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė.

Atsiliepimai

Dalė

Darau taip sūdytą lašišą jau daug metų, kodėl recepte marinuota, nesupratau..
Atsakyti
Beigelis su lašiša
(1)
Lašišos tartaras su avokadu ir mangu
(1)
Makaronai su voveraitėmis, grietinėle ir lašiša
(1)
Lašišos kepsniai orkaitėje su daržovėmis - trijų rūšių salotomis
(1)
Skaniausia kepta lašiša su avokadų padažu
(1)