Marinuota lašiša - kai pradėjau marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė.

2019-08-16 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Marinuota lašiša - kai pradėjau marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė.
Kai pradėjau pirkti lašišą ir marinuoti namie pati, pirkti sūdytos lašišos visai nebenoriu. Man ši daug skanesnė. Rekomenduoju pasigaminti tokią ir Jums, nustebsite kaip gardu.

Ingredientai

    • lašišos filė: 2 kilogramų
    • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
    • druska: 3 valgomųjų šaukštų
    • citrininiai pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
    • krapai: pundelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lašišą nuplaukite.
  2. 2. Krapus pasmulkinkite.
  3. 3. Tuomet lašišą pabarstykite druska, pipirais, cukrumi bei krapais.
  4. 4. Dėkite į šaldytuvą kelioms dienoms pasimarinuoti.
  5. 5. Kartas nuo karto vis lašišą pavartykite.
  6. 6. Galite mėgautis nuostabia lašiša, pvz. dėti ant sumuštinių ar į salotas arba kur tik norisi. Skanaus!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Marinuota lašiša - kai pradėjau marinuoti pati, pirkti sūdytos nebenoriu. Man ši daug skanesnė.
Recepto autorius Kviečiu į virtuvę

Dalė

Naudingas
(0)
Darau taip sūdytą lašišą jau daug metų, kodėl recepte marinuota, nesupratau..
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Rūkytos lašišos ir Goudos sūrio kišas
(2)
Grikių dubenėlis su lašiša
(1)
Lašiša ryšulėlyje su brokolių kuskusu
(1)
Naminiai mėsainiai su lašiša
(1)