Mėgstantiems kinų virtuvę: lieknesnė saldžiarūgštė paukštiena

2019-01-23 Autorius Lieknos bitės

Mėgstantiems kinų virtuvę: lieknesnė saldžiarūgštė paukštiena

Ingredientai

    • antiena: 300 gramų (arba vištiena arba kalakutiena)
    • sezamo sėklos (naudotos "Arimex)
    • ghee sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • šaldytas "kiniškas" daržovių mišinys: 1 pakelio (morkos, porai, paprika, bambukų ūgliai, kiniški grybai)
    • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • saldžiarūgštis aštrus padažas: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pasirinktą mėsą išverdame bei supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Įkaitiname 1 šaukštą ghee sviesto bei pakepinkame mėsą ir daržoves.
  2. 2. Daržovėms jau šiek tiek paminkštėjus įmaišome padažus. Troškinį gausiai pabarstome sezamo sėklomis, jeigu norisi, jas šiek tiek paskrudiname sausoje keptuvėje.
  3. 3. Tuomet troškinį patiekiame su mėgiamų garnyru (aš šį kartą pasirinkau grikius, bet idealiai tinka ir šviežios daržovės). Skanaujame!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Irena

Naudingas
(0)
Kur gaut ingridientus Kinijoj.rasyk suprantami kap receptas jei nesupranti
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą

Meksikietiškas bolivinės balandos troškinys su kalakutiena
(8)