1. Pradžioje dubenyje maišytuvu išplakame kiaušinius, cukrų bei druską. Supilame šiltą pieną, aliejų bei suberiame sutrupintas mieles. Viską gerai išplakame. Miltus bei kepimo miltelius persijojame ir po truputį beriame į tešlą (plakame tešlos maišymui skirtais antgaliais). Beriame tol, kol įmanoma maišyti maišytuvu, tuomet beriame likusius miltus bei minkome rankomis. Tešla turi gautis lipni. Beriame ant stalo likusius miltus, verčiame tešlą bei baigiame minkyti. Padarome tešlos rutulį bei dedame į stiklinį arba molinį dubenį, pateptą su aliejumi. Uždengiame maistine plėvele, praduriame skylutę bei dedame į šaldytuvą. Tešla pakyla per 60-90 minučių. Iš pakilusios tešlos gaminame bandeles.
2. Bandelės su dešrelėmis: Iš gabaliuko tešlos iškočiojame arba ištampome blynelį, dedame pusę dešrelės, užspaudžiame, įpjauname bei suformuojame bandeles. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą bei paliekame pakilti dar maždaug 30 minučių. Pakilusias patepame kiaušinio plakiniu bei apibarstome baziliku. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių, kol bandelės gražiai apskrus. Ataušiname ant grotelių.
3. Bandelės su varške: Varškę ištriname su kiaušiniu, beriame cukraus, vanilinio cukraus, miltų, manų bei razinų. Viską gerai išmaišome. Imkame gabaliuką tešlos, suformuojame rutuliuką bei tuomet jį suplojame. Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą bei paliekame pakilti. Kai pakyla, miltuota stiklinės apačia įspaudžiame duobutes bei jų dugną subadome šakute, pridedame varškės, patepame kiaušinio plakiniu. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10–15 minučių, kol bandelės gražiai apskrus. Ataušiname ant grotelių. Skanaus!