1. Iš pradžių viską stambokai supjaustome, kad verdant daržovės nepasileistų (smulkiai tik čiliuką reiktų supjaustyti).
2. Tuomet dėkite į puodą bei užpilkite aliejumi maždaug 100 mililitrų, po to berkite 2 šaukštus druskos ir 3-4 cukraus, taip pat vieną šaukštą acto esencijos ir vieną didelę stiklinę vandens. Uždengiame bei verdame, kol moliūgo gabaliukai ims skaidrėti. Paskui išpilstome į stiklainius bei užsukame. Mėgaujamės!
3. Pastebėjimas: Šią mišrainę aš pati viriau jau kelis kartus ir man tai yra tobula mišrainė ir skubu pasidalinti ja su jumis. Taip pat ši mišrainė yra ganėtinai pigiai pagaminama ir gaunasi jos nemažai. Taip pat ingredientų svorius galite pasireguliuoti pagal save.
4. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.